Kategorier
Erotiske noveller

Lykken var med meg

Det er tidlig på morgenen, det er midt i januar og iskaldt ute. Jeg har kledd godt på meg og føler meg temmelig tykk og rund der jeg går mot bussholdeplassen for å komme meg på jobb. Jeg hater å se slik ut. Med tykk strømpebukse og stillongs under vinterskjørtet, to gensere under dynejakken og en tykk lue over hodet, føler jeg meg lite sexy. Jeg hater å stå opp om morgenen og krype ut av de varme dynene. Da jeg ankommer bussholdeplassen står det to stykker der fra før, en eldre dame og en ung gutt. Den gamle damen står og hakker tenner sånn som meg, og det er tydelig at hun fryser like mye som meg mens unggutten står helt rolig uten tegn til å fryse.
Blikket mitt glir over han, han må være født viking, tenkte jeg for meg selv, da jeg så hvor lite klær han hadde på seg. Han hadde hendene i lommen på den varme, blå jakken han hadde på seg. Og det mørke håret flagret lett i vinden.
Jeg rettet litt på luen og skulle akkurat til å trekke den enda lenger ned over ørene da han plutselig smilte til meg. Jeg stivnet, stirret på han, trakk dypt pusten og ble grepet av forundring midt i opphisselsen som jeg strevde med å skule. For kroppen min ble truffet av en bombe med begjær. Jeg trakk blikket til meg og så ned i snøen.
Hvordan kunne et tilfeldig blikk av to mørke øyne gjør meg så ufattelig varm? Strømningene iler gjennom kroppen min og gjør meg helt nummen mellom bena. Kinnene ble varme da jeg merket at brystvortene langsomt trakk seg sammen og stivnet til. Og da jeg kjente at saftene begynte å sive ut mellom bena og feste seg i trusen, ønsket jeg mer enn noen gang at bussen skulle komme, selv om jeg elsket denne tilstanden som denne ukjente så akutt hadde fått meg opp i.
Han oppfattet fort tilstanden min og blikket hans er ikke lenger tilfeldig. Et lite smil ligger så vidt og lurer i den ene munnviken hans, sammen med glimtet i øynene. Begjær. Jeg forbannet kulden som hadde tvunget meg til å kle den velformede kroppen min så lite sexy og fornuftig. Jeg følte meg utrolig kåt og lite attraktiv.
Vi stilte oss ved fortauskanten, ventet på at bussen hadde stoppet og åpnet dørene. Og jeg trengte slett ikke å snu meg for å se hvem som stod bak meg, det visste jeg allerede. Jeg kjente varmen fra kroppen hans, den nærmest trengte gjennom klærne mine og inn til den hete kroppen min.
La det være ledige plasser helt bakerst, tenkte jeg i det jeg steg inn i bussen. Og la han sette seg ved siden av meg… Lykken var med meg, det bakerste setet var tomt for folk. Jeg gikk nedover midtgangen mens spenningen sitret i meg, så satte jeg meg helt inntil vinduet og med sidesynet sa jeg at han satte seg ved siden av meg.
Jeg dro raskt av meg luen og rettet på håret, før jeg åpnet jakken. Bussen var i forhold til utetemperaturene, og turen som lå foran meg, ville nok vare en tretti minutter. Merkelig nok så var bussen veldig tom denne dagen, så vi ble sittende helt alene i den baker ste delen. Låret hans presser mot mitt og spenningen bare stiger og stiger. Han er tydeligvis fortsatt kåt, begjæret hans har ikke stilnet.
Det kriblet i blodet mitt ved tanken på at han satt så nærme at jeg bare kunne strekke ut hånden, åpne buksesmekken hans og.
Tankene mine ble avbrutt av hånden hans, som strøk oppover låret mitt. Rolig og litt prøvende strøk han meg og samtidig dro han med seg skjørtet oppover. Jeg tittet rundt meg, de fleste satt foran i bussen, bortsett fra et eldre par som satt like ved midtgangen.
Jeg pustet fortere og ble helt skjelven i skrittet igjen, fitta mi banket og var oppsvulmet. Det var sprengkaldt ute og her satt jeg inne på bussen og svettet og var overkåt.
Da hånden hans smøg seg under genseren og de kalde fingrene hans berørte den varme huden på magen min, trakk jeg pusten og lukket igjen øynene. At hånden hans var så kald, gjorde meg bare enda mer opphisset.
Huden min nuppet seg i området hvor han strøk. Jeg fuktet leppene da fingrene kom seg under den tykke strikken i strømpebuksen og videre under trusekanten. Jeg tviholdt i bussetet foran meg, lot bena gli lett fra hverandre, og kvalte et stønn som kom opp av strupen min. Fingrene hans strøk ivrig over de myke kjønnshårene mine. Og de gled stadig lengre ned, ned til begynnel-sen av sprekken min. Leppene mine gled villig fra hverandre under trusen, de var varme og våte og verket av kåthet. Fingrene hans gnir rolig saftene mine utover og det er så godt at det svimler helt for meg.

Kom igjen og fingerpul meg! tenkte jeg omtåket, mens kjønnet mitt verket og lengtet etter han.
Bussen og de andre passasjerene var langt borte. Jeg måtte helt tiden konsentrere meg for ikke å gi fra meg et stønn da han traff klitorisen min. Fingrene hans gled så vidt over og ned til åpningen min, gled litt inn, sakte ut igjen, og dro med seg saftene mine og fant klitorisen på nytt. Leppene hans lukket seg rundt øreflippen min, mens fingrene masserte forsiktige og deilig. Jeg åpnet øynene
og oppdaget hvor jeg var, mens en langsom bølge bygget seg opp i underlivet mitt.
Svarte, tenkte jeg. Nå skulle jeg av på neste holdeplass og klitorisen min brant, nærmest sved av tent begjær som kom til å ligge og ulme uslokket hele dagen. Jeg kom til å være irritert og kåt hele dagen og fitta mi ville brenne og minne meg om det jeg gikk glipp av på bussen. Søren, jeg har ikke den minste lyst til å trekke i snoren da det nærmer seg holdeplassen hvor jeg skal av. Hånden min kjennes blytung ut og tungen hans er varm og våt mot halsen min. Fingrene hans masserer litt fortere nå, men like irriterende lett, akkurat sånn som skaper ørsmå rykninger i hele kroppen min og som jeg blir sprengkåt av.
Filleren ta han. Jeg ville ha han, ville lukke fingrene mine rundt staven hans og smake på den, ville sette meg på han og spidde meg på kukken hans. Jeg ville ta han, knulle han, ri han, gi blaffen i jobben og bare bruke dagen til å nyte han.
Da jeg dro i snoren og det plinget foran i bussen, trakk han hånden til seg, og rettet på klærne mine. Jeg smøg meg forbi han, og da jeg skulle til å gå hvisket han:

Vi ses vel på bussen hjem etterpå?
Jeg trakk pusten dypt og nikket, og jeg visste at kåtheten lå godt synlig utenpå ansiktet mitt.
Da bussen kjørte videre, snudde jeg meg og sa etter den. Han hadde satt seg på min plass og blikket hans var tungt av begjær da han tittet på meg. Leppene hans skilte seg og tungespissen gled lett ut av mfingerpule,stiv pikk,nnen hans og slikket fingrene rene for de kjønnsduftene saftene mine. Jeg stønnet svakt av det opphissende synet, før jeg tok meg sammen og gikk videre.
Det var iskaldt ute og vinden halte og dro i klærne mine. Men tanken på hjemveien varmet meg og jeg gledet meg skikkelig til å treffe han igjen og til å fullføre det vi hadde begynt på.